forum share
   textsms      forum    

Gazduire web

INDEX \ Gazduire web

Consultanta la alegerea serviciului de hosting.

text_format+  text_format-

WEB HOSTING

Gazduire web pe servere performante pentru ca business-ul dvs. sa functioneze.

Va oferim un plan de gazduire potrivit pentru orice tip de site web si indiferent de domeniul de activitate sau localizare...

Daca aveti nevoie de flexibilitate sporita si resurse mai multe va recomandam cel mai potrivit pachet de gazduire web pentru ca site-ul web si afacerea dvs. sa functioneze in conditii optime.
Gazduire WordPress cu un uptime 100% pentru site-uri de prezentare, site-uri de afaceri, blog-uri si/sau site-uri personale.

Dispunem si de planuri de gazduire pe servere VPS, dedicate, sau solutii Cloud avansate pentru clienti pretentiosi ce detin aplicatii web care implica baze de date accesate zilnic, aplicatii de gestiune pentru clienti, magazine virtuale sau site-uri pentru afaceri cu un nivel de resurse crescut.

Web Hosting. Realizare site web pentru firme si gazduire web pentru WordPress
Solicitati o oferta de pret specificand caracteristicile dorite. Contactati-ne arrow_forward


Gazduire pe servere web performante

Datacentere internationale cu interconectari multiple cu (AboveNet, ATT, Comcast, Global Crossing, Level(3), NTT, etc.).
Serverele EVIDWEB sunt situate in datacentere internationale ce detin sute de mii de servere online din intreaga lume oferind un uptime garantat de 99.9%. Conectivitate cu cei mai importanti provideri din lume.

Detinem servere web si colaboram cu firme de hosting din EU/US precum Globe Hosting (EU), ROMARG (EU), OVH (EU) si Dreamhost (US).
Recomandam clientilor nostri cu cea mai mare incredere servicii de gazduire web de la cele mai mari companii nationale si/sau internationale de web hosting ce ofera protectie a datelor si un uptime de 99.9%.
Daca doriti consultanta referitor la oferta care vi se potriveste va rugam sa ne contactati.


© 2023 EVIDWEB. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB

share  forum  textsms