forum share
   textsms      forum    

Articole/intrebari

INDEX \ Articole/intrebari \ Cum se adauga semnatura pentru mesaje Outlook Epxress

Cum se adauga semnatura pentru mesaje Outlook Epxress

text_format+  text_format-


La Signature settings nu se bifeaza nimic.(altfel, semnatura ta va fi atasata in mod automat la toate e-mailurile ; asa ca va ramane la latitudinea ta unde o atasezi)


Pentru redactarea unei semnaturi personalizate, care sa fie inscrise in e-mail, trecem la urmatoarea optiune din aceasta interfata:
La Signatures: click pe New si apare cuvantul Signature #1 usor umbrit; in mod automat prompterul se muta la Edit Signature, iar aici click pe Text; în fereastra unde este deja prompterul, compui semnatura personlizata a dvs.


Precizare: Computerul va depista adresele de E-mail si ele vor apare in mesaje de culoare albastra cu link-uri directe la trimiterea de noi E-mailuri!

Dupa editarea corecta, revii la Signatures, click pe Rename si în locul fostului cuvant Signature #1 usor umbrit, scrii numele tau si în fine clic pe Apply.
In caseta Signatures va trebui sa apara: Numele tau (Default signature); daca este asa poti da click pe OK.

Precizare: Aceasta semnatura electronica se va putea înscrie automat la solicitarea ta astfel: in noul mesaj, cand ai ajuns la sfarsit, mai dai o data Enter pentru ca prompterul sa fie pe un rand nou. Apoi din bara mesajului alegi Insert, dai click pe Signature si aceasta se va scrie automat!
update Ultima actualizare: 03/01/2011
done Informatiile cuprinse in aceasta sectiune sunt verificate si actualizate periodic.

list Articole recente
arrow_back Inapoi


© 2019 EVIDWEB. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB
Certified partner with GlobeSSL

share  forum  textsms