Diacritice - Scrie cu diacritice

Diacritice. Scrie corect cu diacritice


Poţi introduce diacriticele folosind Copy/Paste direct de pe site-ul web in imagini, acplicatii si/sau alte pagini web.


ă   î   â   ş   ţ   €   $   ©

Alte legături
Semn diacritic — Un semn diacritic este un semn tipografic adăugat la o litera pentru a indica o diferenţă în pronunţie sau pentru a deosebi sensurile a două cuvinte altfel scrise identic. Semnele diacritice se plasează de obicei deasupra sau dedesubtul unei litere, dar sunt posibile şi alte poziţii. Termenul deriva din limba greacă, unde (diakratikos) înseamnă "care distinge".

Diacritice românesti în Windows XP și Windows Vista sau Windows 7 — Caractere românești din textele scrise cu Windows Vista sau Windows 7 nu sunt redate corect pe versiuni anterioare de Windows. În acest articol puteți afla cauza și posibile rezolvări ale problemei.

MS Word Viewer — Vizualizaţi, imprimaţi şi copiaţi documente Word, chiar dacă nu aveţi instalat Word. Această descărcare înlocuieşte Word Viewer 2003 şi toate versiunile anterioare de Word Viewer.

MS Excel Viewer — Deschideţi, vizualizaţi şi imprimaţi registre de lucru Excel, chiar dacă nu aveţi instalat Excel. Această descărcare înlocuieşte Excel Viewer 97 şi toate versiunile anterioare de Excel Viewer.
© 2022 Diacritice | Evidweb.com
All Rights Reserved. Design: EVIDWEB