forum share
   textsms      forum    

Articole/intrebari

INDEX \ Articole/intrebari \ Cum se reinstaleaza sau se repara Internet Explorer si Outlook Express in Windows XP

Cum se reinstaleaza sau se repara Internet Explorer si Outlook Express in Windows XP

text_format+  text_format-


Important! Acest articol contine informatii despre modificarea valorilor din registry. Inainte de a face modificari in registry, asigurati-va ca ati realizat o copie de rezerva si ca stiti sa restabiliti registry daca apare o problema. Pentru informatii despre copierea de rezerva, restaurarea si editarea registry, faceti clic pe urmatorul numar de articol pentru a vedea articolul in Baza de cunostinte Microsoft:

256986 (http://support.microsoft.com/kb/256986/) Descrierea Registry din Microsoft Windows

Acest articol arata cum se reinstaleaza sau se repara Internet Explorer 6 si Outlook Express 6 in Windows XP. Trebuie sa procedati astfel daca aveti probleme cu Internet Explorer sau cu Outlook Express daca sunt fisiere deteriorate sau informatiilor de registry lipsa.

Important! Dupa ce utilizati procedurile din acest articol va trebui sa reinstalati din nou toate actualizarile la Windows XP. Pentru a reinstala actualizarile Windows XP, vizitati situl Web Microsoft Actualizare Windows:
http://windowsupdate.microsoft.com/

INFORMATII SUPLIMENTARE
Daca nu executati deja ultimul Service Pack pentru Internet Explorer 6, descarcati si instalati ultimul Service Pack Ón loc sa reinstalati versiunea curenta. Pentru informatii suplimentare despre cum se determina versiunea de Internet Explorer instalata, faceti clic pe urmatorul numar de articol pentru a vedea articolul in Baza de cunostinte Microsoft:

164539 (http://support.microsoft.com/kb/164539/) Cum se determina versiunea de Internet Explorer instalata (Aceasta legatura poate sa indice catre un continut care este partial sau in intregime in limba engleza.)
Nota Internet Explorer 6 SP1 este inclus in Windows XP SP1 si Windows XP SP2. Daca Windows XP SP1 sau Windows XP SP2 este instalat pe computer, nu trebuie sa descarcati si sa instalati Internet Explorer 6 SP1. Pentru mai multe informatii despre cum se obtine ultimul Service Pack pentru Internet Explorer 6, faceti clic pe urmatorul numar de articol pentru a vedea articolul in Baza de cunostinte Microsoft:
328548 (http://support.microsoft.com/kb/328548/) Cum se obtine ultimul Service Pack pentru Internet Explorer 6 (Aceasta legatura poate sa indice catre un continut care este partial sau in intregime in limba engleza.)

Pentru a reinstala sau repara Internet Explorer si Outlook Express, utilizati metoda adecvata in timp ce sunteti conectat ca administrator.

Windows XP si Windows XP SP1: Reinstalarea sau repararea Windows XP
Pentru a reinstala sau repara Internet Explorer si Outlook Express in Windows XP, efectuati procedura urmatoare in timp ce sunteti conectat ca administrator:

1. Utilizati instrumentul System File Checker pentru a scana toate fisierele protejate de pe computer:
a. Faceti clic pe Start, apoi pe Executare.
b. In caseta Deschidere, tastati sfc /scannow, apoi faceti clic pe OK.

Retineti ca vi se cere suportul de instalare al Windows XP sau Windows XP Service Pack 1.
2. Testati pentru a afla daca problema s-a rezolvat. Daca problema este rezolvata, sariti peste pasii care urmeaza. Daca problema nu este rezolvata, continuati cu pasul care urmeaza.

3. Realizati pe loc un upgrade la Windows XP, o reparare a Windows XP sau reinstalati Windows XP. Pentru informatii suplimentare despre cum se realizeaza un upgrade sau o reparare pe loc a Windows XP, faceti clic pe urmatorul numar de articol pentru a vedea articolul din Baza de cunostinte Microsoft: 315341 (http://support.microsoft.com/kb/315341/) Cum se realizeaza un upgrade (o reinstalare) pe loc a Windows XP (Aceasta legatura poate sa indice catre un continut care este partial sau in intregime in limba engleza.)

4. Pentru a reinstala actualizarile Windows XP, vizitati situl Web Microsoft Actualizare Windows:
http://windowsupdate.microsoft.com/continuare...vizitati site-ul Web Microsoft
update Ultima actualizare: 03/01/2011
done Informatiile cuprinse in aceasta sectiune sunt verificate si actualizate periodic.

list Articole recente
arrow_back Inapoi


© 2019 EVIDWEB. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB
Certified partner with GlobeSSL

share  forum  textsms